Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

We geven je een kijkje hoe wij werken.

  • Op basis van het aangeleverde grafisch materiaal en de voorbespreking gaat onze webontwikkelaar aan de slag om een sterke professionele website uit te werken. Het betreft hier geen schermafdruk, maar een werkend voorbeeld hoe je website er uiteindelijk uit zal zien.
  • Onze webontwikkelaar gaat met eventuele feedback aan de slag om de opbouw van de website nog sterker te maken!
  • In het beheerplatform bouwen we ondertussen de structuur op en koppelen we de inhoud aan de pagina’s op je nieuwe website.
  • Je website wordt door onze tester onderworpen aan verschillende uitgebreide kwaliteitscontroles in de meest reguliere webbrowsers, uiteraard met de nodige aandacht voor de mobielvriendelijkheid.
  • Je vaste contactpersoon leert je nu van A tot Z hoe jij zelf de website kan opvullen en onderhouden. Deze opleiding kan bij je op kantoor of bij je thuis. Vanaf dan kan je jouw website eenvoudig en snel beheren! Laat je het beheer liever aan ons over? Dan kunnen we alle inhoud voor je plaatsen.
  • Eens je het sein geeft dat je website klaar is om online te gaan, doen we nog een check-up van de werking en de inhoud en optimaliseren we waar nodig. Op dit moment krijg je van ons ook nog tips en tricks om je inhoud nog te verbeteren.
  • Uiteraard blijven we steeds bereikbaar voor vragen via onze helpdesk of je vaste contactpersoon. Grote toekomstplannen? Je website is steeds uitbreidbaar.
Hoe lang duurt het om een website te laten maken? Foto: website Rimboe
Hoe lang duurt het om een website te laten maken? Foto: website Rimboe

Wij zijn Altijd Wakker

Als het moet kunnen we echt in recordtijd een website maken. We hebben slimme templates klaar staan om snel en goed een website op te leveren.

Hoeveel tijd kost het maken van het website?

De meeste websites worden snel opgeleverd. Na ontvangst van het bronmateriaal en als het project bij ons is ingepland, is de doorlooptijd vaak zo'n twee of drietal werkweken. Zodra de inhoud dan geplaatst is, kan de website open voor het publiek!

Ik wens meer informatie

Je bent in uitstekend gezelschap!

Websites uit de portfolio van Always Awake.

Interieurwerken met oog voor detail
Meer dan een zomerbar
Een vaste waarde voor al uw entertainment

Wens je meer informatie?

Gelieve dan onderstaand formulier in te vullen!

pwk
Vuurtoren

Meest gelezen

Deze website werkt zonder cookies. Zo kan jij ze lekker opeten. Smakelijk! Meer informatie